zero calories noodles
low cal noodles
0 calorie rice
0 calorie pasta

konjacmujijat

  • The konjac plant (Amorphophallus konjac) grows on slopes 2000 to 4000 ft above sea level, where it enjoys the habitat’s clean air and water. Today, konjac plants are grown in Japan, Korea, and China. The edible part of the konjac plant is the root which resembles an oval shaped taro or yam potato. Some people call konjac noodles “yam noodles”. This is misleading as there is no yam at all; if it did contain yam, our pasta would contain a lot more starch and calories.

    tutuwuhan Konjac

    Tutuwuhan konjac (Amorphophallus konjac) tumuwuh di lamping 2000 nepi ka 4000 ft di luhur permukaan laut, dimana eta ngarasakeun hawa beresih jeung cai habitat urang.Kiwari, pepelakan konjac dipelak di Jepang, Korea, sareng Cina.Bagian anu tiasa didahar tina pepelakan konjac nyaéta akar anu nyarupaan taros atanapi ubi kentang anu bentukna lonjong.Sababaraha urang nyebut mie konjac "mi ubi".Ieu nyasabkeun sabab euweuh yam pisan;Upami éta ngandung ubi, pasta urang bakal ngandung langkung aci sareng kalori.

  • Konjac foods are very common in Japan and its health benefits are well known; Japanese grocery stores typically have more varieties of konjac foods (called konnyaku) than our varieties of pasta. This healthy food is largely unknown because it looks unfamiliar and is very “crunchy” to bite. ZHONG KAI XIN has reformulated konjac food to look and taste like pasta, to make this healthy food accessible consumer.

    Kadaharan Konjac

    Kadaharan konjac umum pisan di Jepang sareng mangpaat kaséhatanna dipikanyaho;Toko kelontong Jepang biasana gaduh langkung seueur jinis pangan konjac (disebut konnyaku) tibatan jinis pasta urang.Kadaharan anu séhat ieu umumna teu dipikanyaho sabab katingalina teu biasa sareng "renyah" pisan pikeun ngegel.ZHONG KAI XIN geus reformulated dahareun konjac kasampak jeung rasa kawas pasta, sangkan kadaharan sehat ieu diaksés konsumén.

  • The main component of konjac food is glucomannan, a water soluble dietary fibre.Being a dietary fibre, glucomannan does not have any sugars or carbohydrates that will increase your glucose levels.This allows the consumer to feel full without many calories, reducing the urge for heavy meals or snacks.

    serat konjac

    Komponén utama dahareun konjac nyaéta glukomanan, serat dietary larut cai. Salaku serat dietary, glukomanan henteu ngagaduhan gula atanapi karbohidrat anu bakal ningkatkeun tingkat glukosa anjeun. dahareun beurat atawa snacks.

  • The fiber in shirataki noodles is soluble fiber, which acts as a prebiotic, promoting the growth of healthy bacteria in the colon. Those on a ketogenic diet may enjoy shirataki noodles as a replacement for high-carb food. An investigation of glucomannan, the flour used in shirataki noodles, found that it helped with weight management.

    Gizi konjac

    Serat dina mie shirataki nyaéta serat larut, anu tindakan minangka prebiotik, ngamajukeun tumuwuhna baktéri séhat dina usus besar.Jalma dina diet ketogenic bisa ngarasakeun mie shirataki salaku gaganti pikeun kadaharan-carb tinggi.Panaliti ngeunaan glukomanan, tipung anu dianggo dina mie shirataki, mendakan yén éta ngabantosan manajemén beurat.

naha milihus

Konjac Supplier

Salaku puncak Cinaprodusén dahareun konjacjeungsupplier borongan, Kami gaduh 10 taun pangalaman produksi konjac, gaduh dasar penanaman konjac anu ageung, produk utama kalebetmie konjac, béas konjac, jajanan konjac, bubuk konjac, bola kristal konjacteras salajengna.Pangalaman mangtaun-taun ngajantenkeun ranté suplai produksi konjac urang dewasa pisan.Kami ngagaduhan tim desainer profésional anu tiasa ngarancang merek sareng bungkusan anu anjeun pikahoyong pikeun produk anjeun.Ayeuna, parusahaan boga leuwih ti 30 professional, 3 tim jualan, operasi jeung desain, ngayakeun, téhnologi, R & D tim sampurna.Pausahaan ngabogaan sajumlah merek bebas sarta patén-patén, dua merek utama urang "Zhongxin" jeung "KetosIim Mo" dijual ogé di Cina, Eropa, Asia Tenggara, Amérika Serikat, Koréa Kidul, Jepang, Rusia, Afrika Kidul jeung nagara séjén. jeung wewengkon, loba dipaké dina sagala jinis e-commerce platform ritel borongan, offline sagala agén warung channel.

Salaku pangiriman supplier munggaran kalayanpabrik dahareun konjac, urang nampijasa OEM, ODM, OBM, Pikeun ngirim desain anjeun ka kami, urang tiasa ngadamel sampel nyata dina 3 poé, anjeun bakal asup kana labél produk, naha anjeun hoyong tambahkeun dina bubuk oat mie, bubuk bayem, bubuk waluh, bubuk wungu, aci kentang, tepung kedele. , atawa sayuran séjén Urang sadaya tiasa ngalakukeun eta tanpa masalah.Naha anjeun grosir atanapi merek, kami bakal ngabantosan bisnis anjeun ngembangkeun gancang kalayan produk kualitas sareng jasa anu sampurna.

maca deui

PROSES PRODUKSI

  • Konjac cultivation

    Budidaya konjac

  • konjac

    konjac

  • Powder

    Bubuk

  • Kneading

    Kneading

  • Container

    Wadahna

  • Package

    Bungkusan

  • Auto Packing

    Bungkusan Otomatis

  • Shaping

    Ngawangun

konjac foods manufacturers

Bangga Jadi Cina Top-kiyeu dahareun KonjacProdusén & Grosir Supplier

Ketoslim Mo mangrupikeun nami merek anu pikaresepeun diantara produsén konjac pangsaéna di Cina.Salila 10 taun katukang, kami parantos nyayogikeun bantosan diet anu kuat pikeun jalma anu kaserang diabetes, obesitas sareng anu hoyong ngirangan beurat.Kami gaduh kakuatan pabrik dahareun konjac sareng supplier grosir, ngabantosan perusahaan tuangeun ageung sareng alit, réstoran offline pikeun ngalaksanakeun publisitas anu berpengaruh.urang boga harga kalapa, produksi, desain, jaminan kualitas sarta pangiriman panto-ka-panto rék.Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan anjeun ngirangan masalah anu teu dipikabutuh dina prosés ngimpor ti China sareng ngahémat biaya pameseran anjeun, kalebet waktos sareng artos.Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun mésér produk sareng bahan bungkusan sanés gratis.

Mangtaun-taun pangalaman produksi ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngatur sakabéh ranté suplai produksi, anu mangrupa kaunggulan unik urang salaku pangalusna produser dahareun konjac, tapi ogé jaminan kuat kami nyadiakeun layanan produksi borongan dahareun konjac.Tim manajer akun sareng konsultan anu berpengalaman kami di dieu pikeun ngadukung kreasi merek anjeun - naha anjeun padamelan mandiri atanapi pembeli anu teu berpengalaman.Salami anjeun gaduh paménta, kami bakal masihan anjeun pertama kalina pikeun mantuan, kuantitas urutan minimum urang pisan low, tapi bisa ngahasilkeun kuantitas urutan pisan badag dina periode waktu anu pohara pondok.Tanggal pesenan produk, bahan bungkusan, asesoris pikeun kasus, pangiriman panggancangna dina 24 jam, pangiriman panganyarna dina 10 dinten.Dina hal reureuh sapoe, sapersarébu tina jumlah penjualan pesenan kedah dibayar, jumlah maksimalna 3%.Mimitian proyék anjeun ayeuna ku ngahubungan kami, ngobrol online atanapi nelepon +86 18825458362.

Dina raraga pikeun mastikeun kaséhatan urang, urang geus nyoba ngagunakeun konjac asli pikeun ngahasilkeun kadaharan patali konjac, yam konjac bubuk mangrupa salah sahijitipung konjac, ditambahkeun bahan ubi,hurang konjac, nasi konjac,mie konjacmangrupa salah sahiji kadaharan ékspor pang populerna kami.tanpa nambahkeun pigmén ngabahayakeun.Kami terus berinovasi pikeun milari cara anu langkung sustainable pikeun ngahasilkeun kadaharan konjac sareng nganteurkeun ka anjeun sacara massal pikeun ningkatkeun kapercayaan anjeun kana dukungan kami.Pariksa rupa-rupa jinis kamipangan konjac!

Ieu langkung seueur ngeunaan supplier borongan anu aya hubunganana sareng konjac!

 

KONJACPangaweruh

Mangpaat Jeung Émbaran Gizi Ngeunaan, konjacmedical Jeung Klinis Émbaran On Konjac & Konjac Q&a

  • Kumaha memanaskeun mie ajaib

    Méi-25-2022

    sabaraha serat dina 85 gram mie konjac Rupa-rupa low kalori sarta low carb pasta, mi jeung sangu nyokot kirang waktos nyiapkeun ti pasta biasa jeung pasta.Éta nalika kuring sadar Mie mujijat tiasa nyugemakeun napsu seueur jalma anu nyobian ...

  • Naha béas mujijat aman pikeun didahar?

    Méi-18-2022

    sabaraha serat dina 85 gram konjac mie Glucomannan ogé bisa ditolerir sarta umumna dianggap aman.Béas Shirataki (atawa béas ajaib) dijieun tina tutuwuhan konjac, akar sayur anu 97 persén cai jeung 3 persén serat.Serat alami ieu ngajantenkeun anjeun ...

  • Naon béas teu boga karbohidrat |Ketoslim Mo

    Méi-13-2022

    Béas naon anu teu aya karbohidrat 丨Ketoslim Mo Sanaos teu aya anu lepat sareng tuang karbohidrat séhat dina moderation, kalayan popularitas diet rendah karbohidrat sareng ketogenik, sababaraha urang panginten hoyong ngagentos tuangeun karbohidrat dina dietna ku pilihan anu sanés. lain...

maca deui